Olmo scoret en lore i sin debut, og Barcelona snudde Rayo Vallecano 2-1 til topp La Liga

Comments · 67 Views

I denne runden av La Liga beseiret Barcelona Rayo Vallecano 2-1 borte og innledet tre seire på rad denne sesongen. Den nye spilleren Dani Olmo gjorde en vellykket debut i denne kampen og scoret vinnermålet i kampen.

I begynnelsen av kampen tok Rayo Vallecano ledelsen i det 9. minutt. Laget startet en offensiv fra venstre, og Frutos la et innlegg for å assistere Unai Lopez, som scoret et kraftig skudd i 16-meteren og scoret det første målet for vertslaget. Barcelona var litt trege i første omgang og det var vanskelig å danne en effektiv offensiv trussel. I det 37. minutt prøvde Barcelonas unge spiller Yamar et langskudd, men ble enkelt løst av Rayo Vallecano-keeper Cardenas.

I andre omgang justerte Barcelona taktikken. I kampens 51. minutt fant Rafinha, ikledd Barcelona drakt 24/25, Lewandowski i 16-meteren med et innlegg, men den legendariske skytteren bommet på en tom målmulighet, noe som skuffet Barcelona-fansen en stund. Men etter hvert som kampen gikk, gjenvant Barcelona gradvis formen. I det 59. minutt utlignet Dani Olmo, som kom inn som innbytter, med et langskudd fra 35 meter, men ballen traff tverrliggeren og gikk litt utenfor.

Bare ett minutt senere grep Barcelona endelig muligheten til å utligne. Rafinha skar inn fra venstre og la ballen til Pedri, som var ubevoktet i 16-meteren, som enkelt skjøt ballen nede i høyre hjørne, og stillingen ble 1-1. Etter det fortsatte Barcelona å presse motstanderen, og Lewandowski scoret i det 71. minutt, men målet ble annullert fordi VAR fastslo at det var en foul før målet.

I det 82. minutt av kampen sikret Barcelona endelig seieren. Etter at Yamal slo igjennom på høyresiden, la han ballen til 16-meteren. Olmo, som nettopp hadde tatt på seg Barcelona billige fotballdrakter, tok imot ballen og skjøt ballen rolig i lengste hjørne. Ballen gikk i nettet, og hjalp Barcelona med å snu motstanderen 2-1. Dette målet ga ikke bare en god start for Olmos Barcelona-karriere, men ga også laget avgjørende tre poeng.

På slutten av kampen hadde Rayo Vallecano en sjanse til å utligne, men Enketas skudd var litt utenfor mål og bommet på siste sjanse. Til slutt vant Barcelona kampen og tok midlertidig ledelsen i stillingen. Det er verdt å nevne at Dani Olmo viste seg i denne forestillingen. Jeg håper han kan score flere mål for Barcelona i de påfølgende kampene.